Droomvilla op Bali

www.villamangga.nl

 

Updated 30 September 2014

Activiteiten

 

De nabije omgeving

Villa Mangga ligt aan de kust van het dorpje Kalianget.

De kust bestaat uit rustige baaien van grijs lava strand en kokospalmen. Af en toe komt er een typische Balinese vlerkprauw met vissers voorbij. Snorkelaars kunnen terecht bij prachtige koraalriffen. Voor de villa ligt ook een rif. Natuurlijk vindt u ook hier vele mooie rijstvelden (sawa’s) waar Bali zo bekend om staat.

 

Om u een indruk te geven over mogelijke uitstapjes staan hieronder en op de volgende pagina’s voorbeelden van bestemmingen in de omgeving.

 

Lovina

Op 15 min rijden ligt Lovina, het gemoedelijke en toeristische plaatsje wat in feite bestaat uit vele aaneengesloten dorpjes met als centrum Kalibukbuk waar u restaurants, winkeltjes en cafeetjes vindt. Hier kunt u vele trips en activiteiten organiseren, taxi’s vinden of een brommerr of fiets huren. ‘s Avonds is er vaak live muziek en kunt u genieten van de typisch Balinese dansvoorstellingen.

 

Singaraja

Singaraja was de vroegere hoofdstad en het koloniale bestuurs-centrum van Bali. Heden is Singaraja is het belangrijkste handelscentrum van Noord-Bali en in de straten vindt u nog architectuur in koloniale stijl. De grote traditionele markt is een aanrader.

 

Pemuteran

Een authentiek vissersdorpje aan een prachtige baai met een duikschool waar u uitstekend kunt snorkelen en duiken.