Droomvilla op Bali

www.villamangga.nl

 

Updated 30 September 2014

Service

 

Personeel

Zoals gebruikelijk op Bali, beschikt de villa over haar eigen personeel. Onze huishoudster, twee tuinmannen die ook het zwembad schoonhouden en een nachtwaker staan van maandag t/m zaterdag tot uw beschikking en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komang is onze huishoudster en houdt het huis schoon, doet uw was- en strijkgoed, zet thee, koffie of regelt andere drankjes voor u. Ze maakt graag uw ontbijt, lunch en eventueel ook avondeten. U betaalt slechts de boodschappen die zij voor u op de markt koopt. Komang spreekt engels kan erg lekker koken!

Zij kan eveneens taxi’s, dagtrips, fiets, scooter, auto, dolfijnentour of massages voor u regelen.

Helpdesk

Uw en ons contactpersoon op Bali is Anik en is er voor uw vragen die u niet met Komang kunt bespreken. Anik komt de dag na aankomst langs voor de verplichte registratie en om de toeristenbelasting (35.000 IDR pp) op te halen. Hiervoor heeft u een copie van ieder paspoort nodig.

 

Vervoer

Wij regelen graag uw transfer vanaf het vliegveld of vanaf elders op Bali (600.000 IDR). U kunt onze vaste chauffeur ook voor korte of lange dagtrips inhuren. Indien u besluit een auto te huren dan heeft u een internationaal rijbewijs nodig (www.idlid.com 10 jr geldig). Voor betrouwbare autoverhuur vanuit Zuid-Bali, klik op Links