Uitgelicht

Fantastisch verblijf gehad. Erg genoten van Villa Mangga. Prachtig uitzicht over de Balizee. De staf is uitstekend. Komang en Koming verzorgen heerlijk ontbijt en lunch en desgewenst diner. Ze koken heerlijk. Tuin, zwembad, terras en strand worden goed onderhouden.

De ligging van de villa is mooi. Anders dan andere villa’s doorgaans staat dit huis op een hele grote kavel met een prachtige tuin. Het zwembad is groot en diep. Het ligt wat afgelegen, hetgeen we wisten overigens, waardoor het regelen van vervoer nodig is. Vanuit de villa hebben wij Central Bali en het Noorden van Bali met onze jonge kinderen verkend. Super goed te doen.

We hebben ook vaak gesnorkeld in Lovina en werden met de boot opgepikt vanaf het strand voor de Villa. Op de desa zijn kleine winkeltjes waar lieve mensen hun spulletjes verkopen. Bijna elke dag hebben we op de desa spulletjes gekocht of iets gedronken.

Wij kunnen ons voorstellen om hier nog eens terug te keren.