Reviews

Jan 2021 Niluh (HomeExchange)

Such a lovely home.. great location.. very happy to have been able to stay there

Feb 2020, F. Verheggen

Prachtige villa, weg van de drukte, ideaal voor een relax vakantie. Tuin en zwembad zijn fantastisch en zo ook de hulp en kookkunsten van de gastvrouwen ter plekke.

Jan 2020, Max (HomeExchange)

We had the most amazing time at Ellen’s villa. The villa was beautiful, right on the beach. We LOVED it and would go back in a heartbeat. The staff prepared us all of our meals and they were delicious. Thanks for having us, we will be back hopefully.

Dec 2019, M. Stottelaar

Heerlijk huis! Zeker om net zoals wij met een gezin met volwassen kinderen van een weekje relaxen en te genieten van het samen zijn. Het huis heeft veel privacy, een groot zwembad, ruime slaapkamers en een perfecte staf die voor fantastische maaltijden zorgen. Echt een week niets doen, ver weg van de gebruikelijke drukte in Bali. Dat betekent echter ook lange taxiritjes om ergens te komen als je wel iets wilt ondernemen (snorkelen, waterval bezoeken, boeddstisch klooster, restaurants) maar ook dat wordt perfect voor je geregeld door de staf. Kortom: een aanrader!!

Nov 2019, Ron 

What a great house and experience!
The staff was also very nice and friendly. To see the dolphins, the staff of the house arranged the pickup with boat in front off the house.
Excellent!!!
We could have stayed there for months!!!!

Aug 2019, G. Ahrens

Fantastische villa, vrij afgelegen, maar geen probleem voor ons. Prachtig uitzicht op zee. Huishoudster die heerlijk kan koken, en tuinman die de hele dag druk is met de tuin en zwembad.

Juli 2019, Sandra 

Heerlijke vakantie gehad in Villa Mangga. Perfect om te relaxen en het oude Bali te zien. Met name het personeel maakt dat je je heerlijk verwend en luxe voelt. Komeng en Koming zijn fantastisch!
Flinke trip om er te komen maar zeker de
moeite waard.

Juni 2019, S van Roosmalen

Een fantastische villa op een mooie afgelegen plek. Ook de kookkunsten van Komang en haar dochter zijn voortreffelijk. De staff van de villa is uiterst vriendelijk.

Maart 2020, B.Boeve

Fantastisch personeel, goede kok, aardige mensen. Hele mooie tuin en mooie villa.

Dec 2018, Karin (HomeExchange)

The house is lovely, and the staff Komang and Koming were very helpful and friendly. It was great to have them there to tidy up and to shop or cook when we requested it. The ground keeper kept the garden lovely, and we also slept well knowing the security staff Gede (always with a big smile) was around at night. If you are into snorkeling, do know that the reef out front is a bit of a swim away from shore, and not that great. I love snorkeling, but didn’t bother going again. There was much trash on the beach and in the ocean, which also did not make it very appealing for swimming. However, the pool was so amazing it made up for it, especially with the view of the ocean right out front. I’d also highly recommend the dolphin tour…. the boat picked us up right out front on the beach, and there must have been at least 60 dolphins all around us…. doing flips and acrobatics that thrilled the children (and us!). That was definitely a highlight of the visit. The nearby Budda Banjar temple and hot springs were also close and very cool, and the kids (7 and 9 yo) also enjoyed the somewhat small but still very fun krishna amusement park down the road. Ellen our host was not on site, but was always quick to respond and provided plenty of information in anticipation of our stay. We much enjoyed our stay at lovely Villa Mangga! I will say though, that although they didn’t really bother us, there were more ants here (of many sizes!) than we have seen anywhere else in Bali, and they definitely invaded the house. They and the other many insect visitors can be kept at bay with a bit of spray and use of mosquito netting, but if critters or using spray bother you, that might be something to consider. Thanks Ellen for having us!

Aug 2018, M. Horn

Fantastisch verblijf gehad. Erg genoten van Villa Mangga. Prachtig uitzicht over de Balizee. De staf is uitstekend. Komang en Koming verzorgen heerlijk ontbijt en lunch en desgewenst diner. Ze koken heerlijk. Tuin, zwembad, terras en strand worden goed onderhouden. De ligging van de villa is mooi. Anders dan andere villa’s doorgaans staat dit huis op een hele grote kavel met een prachtige tuin. Het zwembad is groot en diep. Het ligt wat afgelegen, hetgeen we wisten overigens, waardoor het regelen van vervoer nodig is. Vanuit de villa hebben wij Central Bali en het Noorden van Bali met onze jonge kinderen verkend. Super goed te doen. We hebben ook vaak gesnorkeld in Lovina en werden met de boot opgepikt vanaf het strand voor de Villa. Op de desa zijn kleine winkeltjes waar lieve mensen hun spulletjes verkopen. Bijna elke dag hebben we op de desa spulletjes gekocht of iets gedronken. Wij kunnen ons voorstellen om hier nog eens terug te keren.

Aug 2018, A. Hendriks

Wat een prachtige villa!! In werkelijkheid is het nog mooier. De tuin is prachtig aangelegd met tropische bloemen en planten. Het zwembad is heerlijk en wordt goed onderhouden. Huishoudster Komang en haar dochter Koming zijn beiden erg lief en spreken goed Engels. Haar kookkunsten zijn voortreffelijk! Klein minpunt is de afgelegen ligging (maar dat wisten we van tevoren) en de douche. Deze had erg weinig druk en werd niet goed warm.
Dit was een super mooie afsluiting van onze vakantie op Bali! Heerlijk relaxen en genieten kun je hier zeker.

Mei 2018, M. vd Vlugt

We hebben na een prachtige rondreis door Bali een heerlijk verblijf van een week gehad in villa Mangga. Het prachtige ruime huis is gelegen aan zee en is voorzien van alle gemakken. Een groot terras aan het zwembad en de 2 huisjes aan zee waar je heerlijk in de schaduw kan lezen en relaxen.

We hebben ook genoten van de heerlijke maaltijden van Komang en van de dolfijnentocht met Putu.

Okt 2017, P. Mooij

Waanzinnig huis heeft veel bijgedragen aan een geweldige vakantie

Aug 2017, P. Hokke

We hebben enorm genoten van deze plek. Prachtig uitzicht, direct aan zee. We zijn heerlijk verwend door Komang, zij heeft iedere dag voor ons gekookt. Het is een plek waar je komt voor de rust en uitstapjes in de omgeving. Aanraders: laat je ophalen op het strand voor je villa om naar de dolfijnen te kijken. De boeddistische tempel, de rijstvelden van Mayong en de waterval.
Deze villa vinden wij een aanrader. Wel vervoer regelen omdat de villa afgelegen ligt.

Nov 2016, R. Wouda

Om half 7 wakker geworden van de warmte en van de vele vogel geluiden. Wat is het hier mooi! Nog erg moe van de lange reis en 3 uur in busje van Zuid naar noord Bali. Maar was het zeker waard. Een villa aan het strand om nooit meer bij weg te gaan. Onze kokkin Komang en haar dochter kunnen ontzettend goed koken. We smullen elke dag. Na het eten een paar baantjes in ons zwembad..

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Oct 2016, M. Huijzenga

We enjoyed our stay. We highly recommend Villa Mangga if you are looking for a quiet get-a-way.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Aug 2016, A. Obelink

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Villa Mangga. Het ligt direct aan zee, maar het fraaie zwembad en prima ligstoelen zorgen ervoor dat je lekker bij de villa blijft. Omdat we er al een week Bali op hadden zitten met (voor ons doen) veel activiteiten, hebben we hier echt gerelaxed. Naast een dagje golfen met mijn zoon zijn wel alleen een dag wezen snorkelen bij het Mendangjan eiland. Dat is echt een aanrader!

Komang, de huishoudster, maakt het verblijf echt onvergetelijk. Ze is echt behulpzaam en kan fantastisch koken. Naast het ontbijt en lunch heeft ze veelvuldig ook het diner voor ons bereid. Echt heerlijk! De tuinman maakt elke ochtend het zwembad grondig schoon en wij hebben nog nooit zo’n schoon zwembad gezien. We denken dat we hier ooit nog wel een keer weer zullen verblijven. Echt een topvakantie gehad!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Feb 2016, M. Mitov

Great beachfront villa! Large & beautifull well maintained garden. Excellent size swimming pool. Helping staff – especially Mrs. Komang who cooks increadibly delicious local cusine. Few tourist attractions in the area, especially in the raining season. Suitable for relaxation away from the bussy and noisy south Bali.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Aug 2015 P. Wilten

Het was net zo mooi als op de foto’s! We hebben genoten van alles. Dolfijnentocht ’s morgensvroeg erg indrukwekkend.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Juni 2015, Nina Unger

Wir hatten einen wunderschönen Aufenthalt in der Villa, der Pool ist riesig und der Garten auch – beides sehr gepflegt. Auch die Zimmer waren sauber. Danke!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Juni 2013, Fam v. Beersum

Villa Mangga is in werkelijkheid net zo prachtig als de foto’s doen vermoeden, met een geweldig uitzicht op de zee, waardoor er meestal wel een koel briesje waait. Een echt strand is er niet, dus strand wandelingen kun je niet maken. Voor wie de moeite neemt het uit te zoeken is er van alles te doen: snorkelen tussen de tropische vissen en koraal, dolfijnen spotten, naar de botanische tuin, watervallen bezoeken etc. Voor alles wat je wilt doen heb je echter wel de hulp van de (zeer vriendelijke) chauffeur met auto nodig. Op loopafstand is er eigenlijk niets. Komang, de vrouw die het huishouden bestiert en kookt, doet dit fantastisch. Zij kookt heerlijk en kan desgewenst, van alles regelen.

Op de terugreis naar het vliegveld deden we nog even Ubud en omgeving aan. Toen werden we opnieuw helemaal bevestigd in onze keuze voor deze villa op Noord Bali. Wie gaat voor het authentieke Bali, rust en schoonheid van de natuur en de luxe van een fantastische eigen villa met heerlijk zwembad maakt met Villa Mangga een perfecte keuze. We hebben een fantastische vakantie gehad en kunnen (en zullen!) Villa Mangga aan iedereen met volle overtuiging aanbevelen. Dank!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Feb 2013, Fam van Rijn

Genoten zoals 3 jaar geleden. Alleen de laatste week na een windhoos was het even behelpen .i.v.m.
de ravage in de tuin en buiten zitten niet aangenaam zonder kussens in de stoelen en banken omdat alles nat was en ook het enorme lawaai van een motorzaag. Maar hier kon dus niemand wat aan doen met zo’n natuurgeweld. Maar we komen zeker weer terug.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Dec 2012. Fam  J. v. S.  Een fantastische plaats om te verblijven. Weg van de toeristische drukte en temidden van de lokale bevolking. Ook de fantastische zorg van Komang en haar familie was geweldig. Ik werd natuurlijk helemaal in de watten gelegd..

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Nov 2012. Fam de Loor. We hebben het heerlijk gehad in Villa Mangga. Echt heerlijk! Ging hartstikke goed met de kinderen. We hebben zo genoten. 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Nov 2012. Dhr M.K.

We hebben een waanzinnige ervaring achter de rug. Zowel Java, Bali als Lombok hebben onuitwisbare herinneringen gebracht. De natuur de mensen en de aard …ronduit prachtig!!

Jullie villa, heeft ons oprecht verbaasd. Een heerlijke plek, ruim genoeg voor 2 :-)… Komang heeft ons erg goed verzorgd! Het is een fijne plek op een van de mooiste locaties van het eiland!! Putu heeft ons enkele dagen begeleid op ‘excursie’, waardoor wij het gevoel hebben meer in aanraking te zijn gekomen met Bali, dan wanneer wij de geijkte plekken zouden hebben bezocht.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Juni 2012: Dhr Klein.:

We’ve spent a very nice vacation in Villa Mangga. Most of the time we were relaxing, enjoying our privacy and eating great food cooked by Komang. We both gained some pounds… 🙂

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

12 april 2012, Fam Musch:

Wat hebben we een fantastische week gehad in jullie heerlijke huis. We denken nu al aan volgend jaar!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1 Feb 2012, Fam Kruidhof:

Wij hebben een geweldig verblijf gehad in Villa Mangga. Bij aankomst op de luchthaven in Denpasar stond de taxi-chauffeur al op ons te wachten. Een ervaren, rustige chauffeur die ons tijdens het verblijf gebracht heeft naar o.a. Gungung Kawi, Ubud en naar Pembangan waar we genoten hebben van de schitterende onderwaterwereld. Een aanrader! Via hem hebben we ook ruim een week een scooter gehuurd om de nabije omgeving van de villa te verkennen.

Het verblijf in de villa, gelegen in een prachtige omgeving, was fantastisch. De goede zorgen van Komang, die ervoor zorgde dat we niets tekort kwamen. Ze heeft ons laten genieten van de Balinese keuken. De tuin en het zwembad waren keurig onderhouden. Kortom we kijken terug op een fijne, ontspannen vakantie. Mensen die plannen hebben om richting Bali te gaan zullen we zeker een verblijf hier aanraden. 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

19 Januari 2012, fam Janssens:

Wij hebben een prachtige vakantie achter de rug, eerste week van Kuta naar de villa getrokken om daar dan het nieuwe jaar in te vieren. In Villa Mangga een fantastische week beleefd met zeer leuke uitstappen in Noord Bali.

* Komang is een perfecte housekeepster, en wat een kok!!!!!!

* de inrichting van de Villa is compleet,

* Algemene opmerking met betrekking tot de taxi service van de Villa: als je net zoals ons al een week door Bali trekt merk je dat de tarieven dan niet de tarieven zijn die in Bali gebruikt worden.

Afrondend: voor ons was dit een prachtige week in de Villa Mangga en we hopen dat we deze leuke ervaring nog eens terug kunnen beleven. Aan de reistijden kunnen jullie toch niets veranderen maar dat nemen we er graag bij. Alvast veel plezier met Villa Mangga en het gaat jullie goed. 

—————————————————————————————————————–

10 December 2011, Dhr M.:

Een kleine week in Villa Mangga verbleven. Genoten van de ruime villa met een enorme tuin, mooi en parkachtig ingericht. Vanuit de villa kun je kiezen of je het grote zwembad induikt of iets doorloopt naar het strand om in de aangenaam warme zee te zwemmen of te snorkelen. Genoten van het heerlijke eten van Komang.

Kortom, een paradijselijk verblijf gehad!